oktober 19, 2021
  • 1:06 pm Sådan kommer du i gang med indretningen af din studiebolig
  • 7:58 am Vil du låne penge til et nyt hus?
  • 11:41 pm Tag bilen med på date
  • 2:43 pm På vej mod et sundere liv
  • 1:08 pm Guide til vinduespudsning
speed dating

Det lyder måske lidt forceret, men det er det faktisk ikke. Ofte føler man måske, at man bliver nødt til at diske op med den helt store 5 stjernet middag, når man skal på date. Eller måske betale det hvide ud af øjnene for en tur på restaurant. Men faktisk behøver det slet ikke være så kompliceret.

Nogle gange er det nok at køre en tur sammen til en flot udsigtspost, eller tage en bilferie hvis man altså har kendt hinanden i et stykke tid.

Læs med herunder, og find ud af, hvordan du kan tage din date med i bilen for en mere afslappende og nede-på-jorden date. Ellers kan du også læse mere om dates på datingeksperten.dk.

Første date? Kør en flot tur på de danske landeveje

Er det første date, du skal på, kan det sagtens være en sjov ide at køre i bil. I kan for eksempel bare cruise lidt gennem det danske land eller ude ved kysten. Det er en romantisk idé, der samtidig ikke prøver at gøre noget stort ud af sig selv.

En anden idé kunne være at køre hen til en flot udsigtspost. Her kunne du for eksempel overraske med lidt kaffe i en stempelkande eller en lækker hjemmelavet picnic, hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af det.

Bilture egner sig måske ikke lige til speeddating eller til den pompøse date. Men ønsker du en første date, hvor noget af presset for romantik er skåret væk, så er det måske den helt rigtige løsning for dig. Plus det er anderledes end den vante date i biografen eller på restauranten.

Ønsker du at vide mere om speeddating, kan du læse om det her: https://www.datingeksperten.dk/datingguide/speed-dating/.

Pak teltet, og tag på bilferie

Hvem siger, at romantisk tid skal foregå over et fint opdækket bord på en dyr restaurant? Det kan lige så godt foregå i varmen i et telt, mens regnen står på teltdugen, og man ligger og deler en god rødvin eller en øl.

Bilferier er blevet mere og mere populære, efter at flyrejser falder i popularitet på grund af den mængde CO2, de udleder. Derfor er det lige nu en rigtig god tid at tage af sted på en bilferie med din udkårne.

Bilferie hænger ofte sammen med campingferie. Så hvis I begge er til det udendørs liv, så vil dette være en helt perfekt løsning for jer. Og hvis I ikke er helt hooked på hele naturoplevelsen, så kan det måske være en meget god udfordring at tackle sammen. Og så kan man jo eventuelt lave nogle pit-stops hos en restaurant eller på et hotel i ny og næ.

Prøv noget nyt med din date

Bilen er blot et eksempel på noget andet, man kan lave på sin date, end det sædvanlige. Men der er selvfølgelig mange flere eksempler på ting, man kan tage sig til. Blandt andet kan man også vælge at cykle en tur, tage et bådkursus eller spille et spil golf. Mulighederne er uendelige, det er bare om at få øje på dem.

Lise Jasmin

RELATED ARTICLES