februar 3, 2023
  • 1:06 pm Sådan kommer du i gang med indretningen af din studiebolig
  • 7:58 am Vil du låne penge til et nyt hus?
  • 2:43 pm På vej mod et sundere liv
  • 1:08 pm Guide til vinduespudsning
  • 2:30 pm Tag på din drømmeferie
Kontinentalseng i soveværelse

Der er bare nogle senge, hvor det at sove virkelig er en drøm. Hvor du ligger perfekt, uanset hvordan du sover, hvor der er plads nok, og hvor alt bare fungerer.

Det lyder dyrt, men det behøver det ikke at være. Det gælder nemlig om at finde den rigtige seng til sig og ikke bare vælge et bestemt mærke, eller bare at tage hvad de ar i den nærmeste møbelforretning.

Går du ind i enhver forretning med senge, så ved du, at disse afdelinger er ret store. Det er fordi, der findes mange forskellige typer af senge, men også fordi der er forskellige madrasser til de forskellige typer af senge. Det giver et rigtig stort udvalg, men det giver også en seng til alle.

Du skal så til at finde lige den, der passer til dig. Ikke uden grund er kontinentalsengen blevet mere og mere populær. Den er praktisk og smuk på en gang. Der er ikke langt ned, når du lægger dig, eller når du skal op, og den har rigtige gode madrasser, der giver en god nattesøvn.

Kontinentalsenge er høje og lækre

Flere madrasser, der afsluttes med en overmadras, det giver en kontinentalseng. Det er den højeste type af seng, den slags, du kan sidde i, før du lægger dig ned. De mange lag er næsten som prinsessen på ærten, men med den forskel, at de alle gør noget for din komfort.

Det er nemlig ikke bare en seng, det er ren luksus hele vejen igennem, og der er flere og flere, der foretrækker denne type, når den gode søvn skal sikres. Desuden er det også en meget elegant seng, så den ser flot ud i soveværelset, især med et hovedgærde til. Derfor skal du have pladsen, før du vælger lige denne type.

Har du det, eller skaber du pladsen, så får du også en seng, der er helt fantastisk at bruge, og som du aldrig bliver træt af.

De mange forskellige madrasser

De kan som udgangspunkt inddeles i blød, mellem og hård, hvilket gør det lidt lettere at vælge. Nogle foretrækker den bløde madras, du nærmest synker ned i, og som omkranser dig. Andre foretrækker de hårde typer, der kan være virkelig hårde.

Det vigtigste er dog, at du vælger en type af madras, der får dig til at ligge godt med kroppen. En god madras – sammen med den rigtige pude – sikrer du ligger med en ret ryg og nakke, og det forhindrer smerter i kroppen.

Det gælder om at vågne og være rigtig udhvilet og ikke bare at have sovet. Det er det, som den gode seng gør for dig. For at finde den type, der passer bedst til dig, så er det en god idé at prøve de forskellige senge, der er derude. Spørg gerne om hjælp, for de professionelle kan guide dig til den rette type af seng. Det er slet ikke sikkert, du skal have den type af madras, som du selv troede.

Senge kan også blive for billige

Selvom gode senge er blevet meget billigere, så er der stadig senge, der koster en formue. Den slags er ikke alle forundt, for udskrivningen kan blive for stor for de fleste. Men på den anden side, så kan du også få senge, der er for billige.

Det kan være fristende, for de fleste vil gerne spare, hvor de kan, men risikoen ved en kontinentalseng, der er for billig, er, at den ikke holder. Der vil ikke gå lang tid, før dens komfort begynder at forsvinde. Måske synker den ned der, hvor du ligger mest. Måske holder madrasserne bare ikke deres facon og bliver dårlige at ligge på.

Så er den gode nattesøvn igen meget langt væk, og det er ikke det værd. Derfor er det for de fleste det bedste valg at vælge en seng i mellemklassen. Du får rigtig meget for pengene, du får en seng, der holder, og du får en seng, du vil være glad for i rigtig mange år.

Det kan være svært at være tålmodig, men her er det godt at teste sig selv og nogle senge af, indtil du finder den helt rette. Så er det endelig på tide at sige godnat og sov godt.

Editor

RELATED ARTICLES