november 29, 2022
  • 1:06 pm Sådan kommer du i gang med indretningen af din studiebolig
  • 7:58 am Vil du låne penge til et nyt hus?
  • 2:43 pm På vej mod et sundere liv
  • 1:08 pm Guide til vinduespudsning
  • 2:30 pm Tag på din drømmeferie
Indretning

En studiebolig kan være et helt fantastisk sted at bo. Der er mange, som oplever studieboligen som deres første hjem, hvor de bor alene. Derfor får boligen også en helt speciel plads i hjertet. En god Indretning er essentiel i en ny bolig. Det kan nemlig afgøre, om det er et varmt og hyggeligt sted at være eller ej.

Mærk efter hvad du vil have

Det første, du skal starte med, er at mærke efter med dig selv, hvilken følelse du gerne vil have af at være i studieboligen. Hyggeligt, minimalistisk, rustikt – mulighederne er mange. Du skal dog huske, at det er dig, der skal føle dig godt tilpas i dit eget hjem. Hvis det er gang, du helt selv kan vælge, så lad ikke andre fortælle dig, hvordan du skal indrette, men du kan selvfølgelig godt lade dig inspirere.

Lav en plan for indretningen

Hvis du har en plantegning, så kan du lege lidt rundt med, hvor du vil have dine møbler placeret allerede inden, de er købt, eller inden du er flyttet. Studieboliger har grundet prisen en tendens til at være ret små. Derfor skal man virkelig tænke over, hvad der er plads til. En god plan giver netop et overblik over dette.

For at give dig selv mest muligt plads, så kan du finde møbler med skjult opbevaring. Derudover behøver du ikke putte alle møbler ud langs væggen, bare fordi der ikke synes at være meget plads. Leg eksempelvis med rumdelere for at skabe opdeling og spil i rummet. Læs også disse tips, og bliv videre inspireret til indretning i studieboligen.

Find gode tilbud, og gå i genbrug

Det kan være en dyr omgang at flytte, så derfor er det altid en god idé at søge efter nogle gode tilbud, så du kan spare lidt penge. Det kan du eksempelvis gøre ved at gå i genbrug. Dette kan både være i fysiske genbrugsbutikker, men også online er der mange, der lægger møbler og andet, som du måske mangler, til salg. Det er godt for pengepungen at genbruge, men også for miljøet.

Hvis du hellere vil købe dine egne ting, eller hvis du ikke kan finde det, som du mangler, så må du købe det fra ny. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal betale den fulde pris. Find en side der viser rabatter, og få gode tilbud på nogle af de ting, du har allermest brug for i din studiebolig.

Editor

RELATED ARTICLES