oktober 19, 2021
  • 1:06 pm Sådan kommer du i gang med indretningen af din studiebolig
  • 7:58 am Vil du låne penge til et nyt hus?
  • 11:41 pm Tag bilen med på date
  • 2:43 pm På vej mod et sundere liv
  • 1:08 pm Guide til vinduespudsning
anal vibrator

Der er mange måder, du kan nyde dig selv og din partner på, og en af dem er ved at dyrke samleje med hinanden. Der er også en masse måder, I kan gøre det på – I kan blandt andet vælge at dyrke sex analt sammen eller ved hjælp af legetøj

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan du skal få overskredet grænsen og komme i gang med det, kan du herunder læse om, hvad en anal vibrator er, og selvfølgelig om, hvordan du finder den helt rigtige for dig.

Hvad er en anal vibrator?

En anal vibrator er en slags dildo, der er designet til bagpartiet, så du kan opnå nydelse analt. Vibratorer bliver i dag brugt af alle køn og mennesker i forskellige civiltilstande til at udforske kroppen og seksualiteten med og på samme måde med anale vibratorer.

De fås i mange forskellige former, størrelser og farver og kun fantasien sætter grænser, når du skal udforske kroppen, derfor kan du roligt begynde at tænke i disse baner, hvis du har gået og overvejet, om analsex eller noget lignende måske var noget for dig.

Mange mennesker afviser hurtigt idéen om analsex og anal nydelse, da det virker skræmmende og anderledes, men med det rigtige udstyr og den rigtige partner er der ingen grund til at afvise det lige med det samme. Rent fysiologisk er der nemlig mulighed for at opnå nydelse ved analsex eller lignende, hvis man blot har mod på at udforske sig selv. Dette gælder både hvis man er mand eller kvinde, heteroseksuel eller homoseksuel – det er altså bare om at komme i gang.

Find den rigtige for dig

Når du skal finde en anal vibrator, skal du tænke dig godt om og undersøge dine muligheder. Men først og fremmest skal du lytte til dig selv. Du ved bedst selv, hvor din grænse går, og hvilken vibrator, der vil passe bedst til dig. På nettet findes der et hav af vibratorer, og derfor er det blot om at lede og undersøge, og derefter vælge den helt rigtige.

Der findes alt fra vibratorer til nybegyndere og vibratorer til de mere erfarne til kæder, sæt, vibratorer du kan styre fra din mobil og vibratorer med fjernbetjening – og meget, meget mere. Det er altså blot om at vælge, selvom det godt kan være svært, men så længe du lytter til dig selv, burde det være muligt.

Du kan eksempelvis vælge fem slags, du mener ville være gode for dig, og derefter indsnævre dine valgmuligheder til tre og til sidst vælge den, du synes bedst om. På den måde kan du med garanti mærke, om det er den rigtige du har fundet, da du hurtigt vil kunne mærke spændingen i dem, du synes om. Du kan også starte simpelt og købe en lille, almindelig anal vibrator, og så bevæge dig nærmere og nærmere mod det mere avancerede, så du får prøvet det hele. Du bestemmer helt selv, og det skal uden tvivl nok blive en god oplevelse, hvis du giver dig i kast med det.

Lise Jasmin

RELATED ARTICLES