februar 3, 2023
  • 1:06 pm Sådan kommer du i gang med indretningen af din studiebolig
  • 7:58 am Vil du låne penge til et nyt hus?
  • 2:43 pm På vej mod et sundere liv
  • 1:08 pm Guide til vinduespudsning
  • 2:30 pm Tag på din drømmeferie
Loppemarked


Følg doseringsvejledningen. Brug målebæger og undgå overdosering og undgå at hygge i letvægtsteltet i mens.

Hvis der skal bruges skyllemiddel, brug da en hjemmelavet skyllemiddelklud. Bland 4 dele skyllemiddel og en del vand og lad det opsuge i en engangsklud. Kluden lægges i tørretumbleren sammen med det syntetiske tøj. Denne klud kan bruges mange gange uden at det er nødvendigt at spæde den op med skyllemiddel.

Brug af kalkbinder

Brug kun kalkbinder i områder med middelhårdt eller hårdt vand. Producenten af Neutral vaskepulver har en hårdhedsguideguide på sin hjemmeside, hvor man kan indtaste sit postnummer og se vandets hårdhed. Vær dog opmærksom på, at vandet kan variere også indenfor et postnummer, så hvis du vil have den præcise hårdhed må du ringe til teknisk forvaltning i din kommune. Mange kommuner har tillige oplyst hårdhedsgrader på hjemmesiden.. Den måles i “°dH” og værdien kan variere selv inden for samme kommune med nye mænd. Kalkbinder er unødvendig, hvor vandet er blødt – dvs. under 10°dH.

Dosér altid kalkbinderen efter hvilken hårdhed vandet har.

Vaskemidlet doseres efter “blødt vand” på doseringsvejledningen – hverken mere eller mindre.

Overdosering med vaskepulver eller kalkbinder belaster miljøet unødvendigt – og koster en del penge. Tøjet bliver ikke mere rent!!

Editor